Новини за темою Оскарження закупівлі

Рішення Колегії АМКУ щодо оскарження переговорної процедури за надзвичайної ситуації
Замовник застосував переговорну процедуру на підставі абзацу 2 пункту 3 частини 2 статті 40 Закону № 922 в період дії воєнного стану, позаяк відкриті торги на закупівлю товару були заблоковані через скаргу, яку учасник подав 22.03.2022.
973
Колегія АМКУ поновлює розгляд скарг
АМКУ повідомив про поновлення роботи Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.
896
Мінекономіки підтримало рекомендації щодо закупівель послуг з харчування у закладах освіти запропоновані АМКУ
31 серпня Міністерство економіки України повідомило, що опрацювало рекомендації, які були надані Антимонопольним комітетом України, щодо контролю за дотриманням законодавства про захист конкуренції на ринках їдалень, кейтерингу і постачання продуктів під час публічних закупівель для закладів освіти.
433
Серпневі підказки для закупівельників: не пропустіть важливого
Дізнайтеся, як пройти тестування уповноважених осіб 2021, на які зміни в Законі про публічні закупівлі звернути особливу увагу, як правильно відмінити тендер, скоригувати проєктну документацію та оскаржити висновки за результатами моніторингу. Про це і багато іншого — у восьмому номері журналу «Держзакупівлі».
489
Оскарження держзакупівель за вдосконаленою схемою: прийнято новий закон
03 червня 2021 року, ВРУ ухвалила Проєкт Закону №5309 про внесення змін до Закону про публічні закупівлі та інших законів щодо вдосконалення системи оскарження публічних закупівель, активну участь в розробці якого приймав Антимонопольний комітет.
420