Новини за темою Участь у процедурі закупівлі

За спотворення результатів торгів АМКУ оштрафував компанії на 3 млн гривень
АМКУ рішенням від 25 квітня 2024 року визнав, що ТОВ «БРАЦЛАВ-3М» і ТОВ «ГІПЕРІОН 2020» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вагонів для бригад КРС, проведених АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».
356
Внесено зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів
Кабмін вніс зміни до постанови від 26.05.2005 № 376 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів і розмірів збору за їх державну реєстрацію (перереєстрацію)».
68
Рада підтримала в першому читанні законопроєкт, який дозволяє підприємствам ОПК отримувати прибуток
Верховна Рада України підтримала в першому читанні законопроєкт, який вирішує питання включення прибутку підприємств, які працюють на забезпечення потреб безпеки і оборони, в ціну поставлених товарів та послуг.
105
За змову на торгах дві компанії оштрафовано на мільйон гривень
АМКУ рішенням від 26 грудня 2023 року визнав, що ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС» і ТОВ «А-ЛАБ» вчинили порушення, передбачені п. 4 ч. 2 ст. 6, п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.
177
АМКУ прийняв Порядок ведення і доступу до Держреєстру змов на торгах
23 листопада АМКУ прийняв розпорядження «Про затвердження Порядку ведення і доступу до Державного реєстру суб’єктів господарювання, притягнутих до відповідальності за вчинення порушення, яке передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів».
500
За рік у систему закупівель Prozorro вдалося повернути 80% обсягу закупівель
За рік дії Постанови №1178, яка з 19 жовтня 2022 року регулює особливості публічних закупівель під час дії воєнного стану, через систему Prozorro оголосили закупівлі на 589 млрд грн. У відкритих тендерах взяли участь 35 тисяч постачальників, а різниця між сумарною очікуваною вартістю закупівель та сумою підписаних контрактів склала 40 млрд грн.
190
Проєкт Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення інструментів протидії порушенням у сфері закупівель»
У Верховній Раді України зареєстровано проєкт Закону № 10090-1, метою якого є забезпечення прозорого здійснення закупівель товарів, робіт і послуг, які забезпечують максимальну економію та ефективність, запобігання корупційним діям і зловживанням.
224