Статті за темою Тендерний комітет

Закупівлі тендерного комітету на межі 2021-го та 2022 року
Наближається 2022 рік і замовникам час підготуватись до чергових оновлень – переходу від роботи з тендерними комітетами до уповноважених осіб. Про які закупівельні етапи варто подбати вже зараз, щоб вберегти себе від штрафів та забезпечити безперебійність закупівель?
5174
Як відбуватиметься ліквідація тендерного комітету
Поняття тендерного комітету (далі ТК) відходить в закупівельну історію, і через декілька років нове покоління уповноважених осіб навіть не знатиме, що колись закупівлі проводив ТК. Але наразі замовник повинен правильно завершити діяльність ТК. Як ліквідувати тендерний комітет, роз’яснює експерт з публічних закупівель.
7176
Відпустка члена тендерного комітету
Планування закупівель, складання та затвердження річного плану таких закупівель, проведення процедур закупівель, вибір переможця – все це та багато іншого лежить на плечах тендерного комітету замовника, принаймні до січня 2022 року. Однак, що робити замовнику, коли один, а то й кілька його членів збираються у відпустку, а необхідність у прийнятті рішень в той період залишається? Давайте з’ясовувати.
1738
Тендерний комітет чи уповноважена особа: настанови для замовника
Кожен замовник має знати, як працюють уповноважена особа та тендерний комітет у 2021 році. Проаналізуємо ключові відмінності у функціях, вимогах і відповідальності ТК та УО. Роз'яснимо, що обов'язково необхідно зробити замовнику у перехідний період до 01.01.2022 року.
1859
Коли зі члена тендерного комітету не стягується штраф
На практиці, довести органу Держаудитслужби, що його працівники діють поза межами правового поля — важко, але це можна довести у суді. Зараз розглянемо основні підстави, за яких члена тендерного комітету можуть звільнити від відповідальності.
916
Відповідальність члена тендерного комітету
Для членів тендерного комітету одними з найгостріших запитань є такі: «Яку відповідальність я можу понести через ухвалення певних рішень? Чи можна до мене застосувати штраф, і який?». Відповідь міститься у цій статті.
1780