Статті за темою Закупівлі за Постановою № 169

Якими будуть закупівлі у 2023 році — коментар експерта
Рік війни, 2022-й, був надскладним для закупівельників. Життя і робота під звуки сирен, кардинальні зміни у закупівельному законодавстві, адаптація до нових реалій. Було непросто, проте експерти застерігають, що й надалі перевести дух не вдасться. До чого готуватися закупівельникам у 2023 році та на що перейдуть головні акценти у закупівлях — ділимося
7053
Враховуємо санкційні заборони у вимогах до учасників
Розбираємо санкційні списки України, кого стосуються санкції, чому їх застосовувати, які умови встановити та яка позиція органів контролю щодо врахування санкційних заборон у вимогах до учасників.
4771
Закупівля для об’єктів критичної інфраструктури - аналіз експерта
Як закуповувати для об’єктів критичної інфраструктури? Пояснимо, коли замовник за Постановою № 169 може закупити потрібне за прямим договором, щоб забезпечити функціонування об’єктів критичної інфраструктури.
6652
Спрощена закупівля: етапи, строки, особливості
Етапи, строки та «підводні камені» при проведенні спрощених закупівель у 2022 році роз’яснює експерт. Зверніть увагу на вимоги до закупівель в умовах воєнного стану щодо спрощених закупівель і збережіть цю статтю як дорожню карту для роботи.
34238
Закупівля за Постановою № 169: практика з експертом
Закупівля за Постановою № 169 має свої особливості. Під час проведення спрощених закупівель за Постановою № 169 уповноважена особа діє в межах Закону № 922, а окремо визначена особа — у порядку, який для неї визначив замовник. Докладніше проаналізував експерт.
6500
Як проводити коронавірусні закупівлі
Ковідна загроза не залишилася в минулому. Медзаклади й надалі мають забезпечувати потребу в ліках та обладнанні для боротьби з COVID-19. Як тут не помилитися — адже війна спричинила багато змін в нормах, що регулюють сферу публічних закупівель? Про коронавірусні закупівлі консультує експерт.
1423
Договори за результатами закупівель у воєнний час
Замовник для закупівлі товарів, робіт, послуг в умовах воєнного стану може укласти договір про закупівлю. Зважайте на особливі вимоги до оприлюднення та внесення змін у договори, укладені за результатами закупівель під час воєнного стану.
3119
Звіт про договір про закупівлю, укладений поза ЕСЗ
Під час воєнного стану товари, роботи та послуги замовники здебільшого придбавають прямими договорами поза ЕСЗ. Обов’язок публікувати звіт про договір про таку закупівлю залишається, однак алгоритм змінився. Як тепер діяти — пояснюємо на функціоналі е‑майданчика «Е-Тендер».
3638
Переговорна процедура за надзвичайних ситуацій: як застосувати у дні війни
Нині замовники часто працюють в умовах, коли товари, роботи, послуги потрібно закупити терміново, щоб ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій. Експерт провів достідження, як застосувати у таких ситуаціях переговорну процедуру.
2314