Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями

UA RU
Автор
головний редактор експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»
Скачайте зразки від експертів системи «Експертус Держзакупівлі», щоб оформити рішення уповноваженої особи про відхилення учасника відкритих торгів

Підстави для відхилення тендерної пропозиції учасника визначає підпункт 1 пункту 44 Особливостей №1178. В цьому пункті наведено сім обставин, за наяності яких замовник повинен відхилити тендерну пропозицію учасника із зазначенням аргументації в електронній системі закупівель.

В інформації про відхилення ТП замовник вказує, зокрема, підстави відхилення. А саме:

  • дає посилання на норми Особливостей № 1178 та умови тендерної документації, яким тендерна пропозиція та/або учасник не відповідають;
  • зазначає, у чому саме полягає невідповідність.

Рішення про відхилення тендерної пропозиції уповноважена особа повинна закріпити у вигляді протоколу.

Скачайте зразок протоколу про відхилення тендерної пропозиції, залежно від підстави для відхилення.

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз. 2 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який підпадає під підстави, встановлені пунктом 47 Особливостей № 1178.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями

Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз. 3 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який зазначив у тендерній пропозиції недостовірну інформацію, що є суттєвою для визначення результатів відкритих торгів, яку замовником виявлено згідно з абзацом 1 пункту 42 Особливостей № 1178.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз. 4 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який не надав забезпечення тендерної пропозиції, якщо таке забезпечення вимагалося замовником.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз. 5 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який не виправив виявлені замовником після розкриття тендерних пропозицій невідповідності в інформації та/або документах, що подані ним у складі своєї тендерної пропозиції, та/або змінив предмет закупівлі (його найменування, марку, модель тощо) під час виправлення виявлених замовником невідповідностей, протягом 24 годин з моменту розміщення замовником в електронній системі закупівель повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз.6 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який не надав обґрунтування аномально низької ціни тендерної пропозиції протягом строку, визначеного абзацом 1 частини 14 статті 29 Закону/абзацом 9 пункту 37 Особливостей №1178.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз.7 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який визначив конфіденційною інформацію, що не може бути визначена як конфіденційна відповідно до вимог пункту 40 Особливостей № 1178.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями Скачати зразок

Протокол відхилення тендерної пропозиції учасника (абз.8 пп. 1 п. 44)

Зразок протоколу уповноваженої особи про відхилення учасника процедури закупівлі, який є:

  • громадянином Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран (крім того, що проживає на території України на законних підставах);
  • юридичною особою, утвореною та зареєстрованою відповідно до законодавства Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран;
  • юридичною особою, утвореною та зареєстрованою відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків (далі - активи), якої є Російська Федерація/Республіка Білорусь/Ісламська Республіка Іран, громадянин Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран (крім того, що проживає на території України на законних підставах), або юридичною особою, утвореною та зареєстрованою відповідно до законодавства Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран.

Протокол відхилення учасника відкритих торгів з Особливостями

Скачати зразок



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді