День закупівельника 2023

Шановні закупівельники! Наближається ваше професійне свято — День закупівельника. У 2023 році гучне святкування не на часі — відкладемо його на потім, після нашої перемоги, яка вже скоро. Проте ми обов'язково будемо вас вітати і дарувати корисні подарунки!
День закупівельника 2023
 
 
Щодня, понад 20 років, держава оголошує тисячі тендерів на закупівлю продуктів харчування, офісної техніки, громадського транспорту, будівельних матеріалів, ліків, медичного обладнання, ІТ-систем і багато іншого. Щороку з державного та місцевих бюджетів витрачаються мільярди гривень на те, щоб українцям було де навчатися, лікуватися, щоб Україна мала обороноздатність захищатися від російської агресії.
 
Та цього не було б, якби не професійні кадри, які забезпечують щодня і щогодини прозорість та ефективність публічних закупівель. Тому щороку 22 лютого в Україні відзначають День закупівельника.
 
У будь-якій країні публічні закупівлі — це про величезну відповідальність. В Україні ж, у час великої війни, коли ми відстоюємо себе, свої кордони, своє право просто бути, закупівлі виходять за межі звичної рутини. Щоденна праця закупівельників набуває іншого змісту, адже саме вони дбають про те, щоб держава вчасно забезпечувала свої потреби й без упину рухалася до перемоги. Закупівлі під звуки сирен і під час блекауту — окремий невидимий фронт, який робить свій внесок у наближення нашої спільної заповітної мрії. Саме тому 22 лютого ми відзначатимемо День закупівльника 2023. Без гучних святкувань, проте з щирою вдячністю й усвідомленням важливості праці закупівельників для розвитку нашої держави і майбутньої її відбудови. 
 
Чому День закупівельника святкують саме 22 лютого? Цього дня у 2000 році був ухвалений перший Закон України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Закон мав серйозні недоліки, однак його вважали для країни одним із найперспективніших шляхів раціонального та ефективного використання бюджетних коштів. Із того часу й до сьогодні законодавство постійно зазнає змін, а закупівельна спільнота їх приборкує.
 
Ми пишаємося тим, що супроводжуємо вас на цьому нелегкому шляху. Уже понад дев'ять років наша команда Держзакупівель працює для вас. 
Ми були поруч, коли всі державні закупівлі перевели на електронні рейки. Ми підтримували вас, коли нормотворці повністю оновили законодавчі вимоги. І тепер, у ці складні дні війни з росією, й надалі знаходимо для вас готові закупівельні рішення.
Будьмо знайомі ближче!)
 
Напередодні Дня закупівельника 2023 року нагадуємо про ваших вірних помічників у закупівлях — фахові видання закупівельників — і даруємо вам спеціальну премію на їх передплату!
Переходьте за посиланнями, щоб перевірити, яка знижка на вас чекає, та обирайте свій найкращий варіант, який щоденно сприятиме вашому професійному зростанню.

«Держзакупівлі» — edz.expertus.com.ua — щомісячний журнал для уповноважених осіб, фахівців у сфері закупівель та всіх інших працівників замовника, залучених до процесу закупівель

День закупівельника 2023

Експертно-правова система «Експертус Держзакупівлі» ― dz.expertus.com.ua ― це онлайн-ресурс, який поєднує повну нормативно-правову базу та готові рішення для закупівельників, юристів, керівників

День закупівельника 2023

Вища школа Закупівельника — це ваше місце серед ТОП-закупівельників України

Оберіть свою програму:
День закупівельника 2023

Фахівець з публічних закупівель — всеукраїнська сертифікація

 

День закупівельника 2023

Закупівля комунальних послуг — 2023

 

День закупівельника 2023

Національна сертифікація із публічних закупівель в умовах воєнного стану

Створіть власноруч свою іменну вітальну листівку до Дня закупівельника всього у два кліки. Перейдіть за посиланням та отримайте приємний подарунок, яким зожете поділитися на фейсбук-сторінці.
ОТРИМАТИ ПРИВІТАННЯ
 
Любіть свою професію попри все! А ми — допомагатимемо справлятися з непростими викликами!
Крокуймо разом до Перемоги! Все буде Україна 💙💛
 

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді