Новини за темою Новини закупівельника

З грудня минулого року до тендерів на постачання речового майна для ЗСУ долучились 23 компанії
З грудня 2023 року, коли розпочав роботу Державний оператор тилу (ДОТ), 23 українські компанії вперше взяли участь у тендерах на закупівлю речового майна для Збройних сил України.
12
Оновлено порядок надання субвенції на модернізацію їдалень і харчоблоків у школах
Кабмін вніс важливі зміни до постанови від 16 лютого 2022 року №120 Про затвердження Порядку надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію їдалень (харчоблоків) у закладах загальної середньої освіти.
32
ДАСУ: у Бородянці намагалися за понад 4 млн грн відремонтувати неіснуюче укриття
ДАСУ під час перевірки закупівель виявила фінансові порушення у відділі освіти Бородянської селищної ради, який уклав договір на здійснення капремонту захисної споруди цивільного захисту на території Дружнянського закладу загальної середньої освіти.
20
Мінцифри презентувала стратегію розвитку електронних комунікацій до 2030 року
Міністерство цифрової трансформації спільно з партнерами вперше презентувало стратегію розвитку електронних комунікацій, яка містить конкретні дії для відновлення та покращення сфери.
37
АМКУ надав рекомендації НКРЕКП щодо порядку укладання договору транспортування природного газу
Антимонопольний комітет України надав рекомендації Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо врегулювання питання взаємодії між ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» та замовниками послуг з транспортування природного газу.
43