Новини за темою Переговорна процедура

Закупівля природного газу на 1 квартал 2023 року
Постановою Кабінету Міністрів України № 812 від 19.07.2022 року затверджено Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам.
1700
Чи можна застосувати нині переговорку після двох відмін відкритих торгів до війни
Замовник у січні та лютому провів два тендери, які були двічі відмінені через відсутність достатньої кількості ТП. А ось переговорну процедуру не встиг провести у зв'язку з військовим станом. Чи можна нині оголосити переговорну процедуру у зв'язку з відміною двох тендерів?
917
Рішення Колегії АМКУ щодо оскарження переговорної процедури за надзвичайної ситуації
Замовник застосував переговорну процедуру на підставі абзацу 2 пункту 3 частини 2 статті 40 Закону № 922 в період дії воєнного стану, позаяк відкриті торги на закупівлю товару були заблоковані через скаргу, яку учасник подав 22.03.2022.
972
Чому обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі потрібне й для переговорки
Аби розуміти позицію аудиторів та те, які дії замовника привертають їхню увагу і що вони прописують в порушення, варто дослідити висновки за результатами моніторингу процедури закупівлі.
1637
Двічі не відбувся тендер, який в інтересах замовника проводила ЦЗО - чи може замовник провести переговорку
Протягом січня — березня 2022 року ЦЗО в інтересах замовника двічі оголошувала відкриті торги на закупівлю продуктів харчування. Торги не відбулися через відсутність учасників та пропозицій. Чи може замовник тепер провести переговорну процедуру закупівлі самостійно на підставі двох відмінених процедур закупівель?
1235