Кабмін розширив повноваження ДУ «Професійні закупівлі» як ЦЗО

ДУ «Професійні закупівлі» здійснюватиме закупівлю товарів для Держрезерву за номенклатурою матеріальних цінностей.

Кабмін розширив повноваження ДУ «Професійні закупівлі» як ЦЗО

Головне для закупівельника у жовтні 2023

КМУ вніс зміни до свого розпорядження «Про визначення державної установи «Професійні закупівлі» централізованою закупівельною організацією» від 25.09.2019 № 846-р.

Тепер ДУ «Професійні закупівлі» проводитиме в інтересах Держрезерву тендери та закупівлі за рамковими угодами товарів, закупівля яких через ЦЗО є обов’язковою, за затвердженою номенклатурою матеріальних цінностей державного резерву.

У разі, коли відповідно до пункту 51 Особливостей відкриті торги за такою закупівлею відміняють, зокрема частково за лотом, замовник може здійснити закупівлю такого предмета закупівлі самостійно із застосуванням електронного каталогу.

Джерело: розпорядження КМУ «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 вересня 2019 р. № 846» від 13.10.2023 № 937-р

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Рамкова угода: покроковий алгоритм для замовника

Рамкова угода — це корисна опція для замовників, що мають потребу в постійному постачанні відповідних товарів чи послуг. Дізнайтеся, як відбуваються рамкові угоди в Україні, які етапи її проведення та особливості тендерної документації. Покроковий алгоритм проведення закупівлі за рамковою угодою ми підготували у цій статті.
7319

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді