Обирайте навчання, якого ви варті

Вища школа Закупівельника — це ваше місце серед ТОП-закупівельників України та впевнений старт у новому навчальному році.

Ідемо до нових звершень! У цей час, коли мужні хлопці та дівчата боронять нашу країну на передовій, а інші за кордоном перемагають у конкурсах та змаганнях, ми маємо прикривати тил в економіці країни. Для цього потрібен впевнений старт у новому навчальному році. Вам у допомогу надаємо знижку 30% на навчання, а також експрес-програму "Закупівлі в умовах воєнного стану" у подарунок. 

Обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат.

 

 

Закупівлі в умовах воєнного стану

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Технічна специфікація до предмета закупівлі – вимоги та зразок

Технічна специфікація – це одна з найбільш важливих частин у тендерній документації. Саме вона визначає чи вдасться замовнику отримати потрібне у належній якості, формі та з необхідним функціоналом. З'ясуймо, на що звернути увагу замовнику.
5525

Як визначити предмет закупівлі для лікарських засобів

Якщо ви проводите закупівлі ліків, маєте обов’язково врахувати, що предмет закупівлі лікарських засобів визначається не за четвертою цифрою й не так, як для медичних виробів. Як правильно діяти, щоб не порушити вимог законодавства — у статті
6346

Навчання для закупівельників «Закупівля комунальних послуг — 2024»

Важко уявити замовника, який зможе обійтися без закупівлі комунальних послуг. Ринок житлово-комунальних послуг складний, а ціни на ньому постійно змінюються. Як не припуститися помилок, закупити за вигідною ціною та правильно прописати договірні умови, роз’яснюють експерти-практики
3884

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді