Як оприлюднити додаткові угоди до договру, якщо кабінет на час воєнного стану закритий

Як оприлюднити додаткові угоди про розірвання договору або продовження строку дії договору, якщо кабінет на час воєнного стану закритий?

Як оприлюднити додаткові угоди до договру, якщо кабінет на час воєнного стану закритий

Як укладати договір в умовах воєнного часу

Вимоги до функціонування електронної системи закупівель встановлює Порядок функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків, затверджений постановю КМУ від 24.02.2016 № 166. Він визначає

відповідальним за забезпечення функціонування та наповнення веб-порталу Уповноваженого органу адміністратора електронної системи закупівель – ДП «Прозорро».

Розміщення інформації в електронній системі закупівель здійснюється замовником шляхом заповнення електронних полів, визначених адміністратором і реалізованих в електронній системі закупівель, та завантаження відповідних документів через автоматизоване робоче місце замовника (п. 3 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2020 № 1082).

Відповідно до пункту 6 Порядку № 1082 у разі технічного збою під час унесення та/або заповнення інформації через автоматизоване робоче місце, що призводить до того, що інформація не розміщується або не оприлюднюється на веб-порталі чи в електронній системі закупівель, замовник отримує технічну підтримку на авторизованому електронному майданчику, на якому здійснюється внесення та заповнення інформації документів.

Отже, щоб мати документальне підтвердження підстав неоприлюднення під час дії воєнного стану інформації про зміни до договору про закупівлю в ЕСЗ, зверніться за письмовим роз’ясненням до електронного майданчика, на якому проводите закупівлі, та/або до адміністратора ЕСЗ.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Додаткова угода про розірвання договору

Угода про розірвання договору знадобиться вам, щоб розірвати договір про закупівлю. Ми підготували для вас зразок додаткової угоди про розірвання договору за згодою сторін, залишилось лише його скачати та внести свої дані
64075

Строки у відкритих торгах з Особливостями

Враховуючі часті зміни до закупівельного законодавства, зорієнтуватися у строках проведення відкритих торгів буває не легко. Замовник також має вчасно оприлюднити необхідну інформацію під час проведення відкритих торгів. Наша шпаргалка зорієнтує вас у основних строках у відкритих торгах
575

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді