Упевнений старт у новому закупівельному році

Упевнений старт у новому закупівельному році

Автор:
Росіна СТАРЧУК,
головний редактор

Січень закінчився новинами про зміни. Локалізації у публічних закупівлях — бути. Ми підготували коментар про те, до чого зобов’язують нові норми, коли вони запрацюють та які законодавчі невідповідності потребують особливої уваги.

У вашій закупівлі братимуть участь учасники-нерезиденти? Озбройтеся знаннями, яку інформацію в них вимагати та як їх перевіряти. У допомогу — стаття про таких учасників.

Як замовникам забезпечити упевнений старт у новому закупівельному році?

ЧИТАТИ ВЕСЬ НОМЕР

Останній зимовий номер насичений і темою про відхилення тендерних пропозицій учасниківта відміну закупівлі. Це важливо, адже один неправильний крок — і вашу закупівлю можуть оскаржити учасники. А якщо її перевірять аудитори — ризикуєте сплатити штраф або компенсувати переможцю закупівлі його упущену вигоду у разі відміни торгів після оголошення результатів. Правильні рішення для різних ситуацій зібрали для вас наші експерти.

Ще одна актуальна тема номера — про джерело фінансування. У вас можуть виникати запитання про нього, коли вносите інформацію в поля електронної системи, та після того, як підписали договір про закупівлю. На чотири найгарячіші запитання отримаєте відповіді.

У цьому номері й надалі вчитиметеся описувати вимоги у ТД. Заглибитеся у те, як визначати та формулювати обов’язкові строки. Також зможете закріпити здобуті навички у мінікурсі, який присвячений вимогам до строків у ТД.

Не забувайте, Держзакупівлі завжди радо допоможуть вам!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
982

Головне у квітні для закупівельника 2024

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у квітні. Тримайте нові консультації, що допоможуть укласти договір з надійним постачальником за результатами ЗПП в каталозі, а також — змінити Нафтогаз Трейдинг на нового постачальника. Скористайтеся готовими зразками, довідниками і добірками. Загляньте на наші вебінари
952

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді