Статті за темою Переговорна процедура

Довгострокові зобов’язання у закупівлі
Якщо замовник бере довгострокові зобов’язання, як запланувати закупівлю? В який спосіб йому зручніше проводити закупівлю та про довгострокові зобов’язання в переговорній - наш експерт.
2965
Переговорна процедура за надзвичайних ситуацій: як застосувати у дні війни
Нині замовники часто працюють в умовах, коли товари, роботи, послуги потрібно закупити терміново, щоб ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій. Експерт провів достідження, як застосувати у таких ситуаціях переговорну процедуру.
2314
Переговорна процедура: що вимагати в учасника
Розглянемо ключові аспекти з експертом: які документи вимагати в учасника при переговорній процедурі та які вимоги встановлювати при переговорній процедурі за статтею 17.
3860
Протокол переговорів на закупівлю газу, якщо двічі не відбулися відкриті торги
Якщо переговорну процедуру проводитиме на підставі двох відмінених тендерів, оформіть протокол переговорів відповідно до неї. Для цього просто скачайте бланк та внесіть дані вашої організації.
3407
Переговорна процедура закупівлі: алгоритм від експерта
У яких випадках застосовувати переговорну процедуру у 2022-ому, та як покроково її провести. Зверніть увагу на особливості оприлюднення переговорної процедури в ЕСЗ, адже є деякі деталі збивають з пантелику багатьох замовників.
8695
Чотири акценти для закупівлі послуг з розподілу природного газу
Усі замовники, які закуповують природний газ, придбавають і послуги з його розподілу. Ба більше, який би вид для закупівлі таких послуг ви не обрали, маєте правильно обґрунтувати умови, щоб її провести. На що звернути увагу, підкаже експерт.
912
Чи зобов’язаний учасник надати оригінали довідок за статтею 17 Закону на момент проведення переговорної процедури
Часом замовники плутають, що саме вимагати в учасника, а що — у переможця. Розберемо міф з закупівельної практики, який ускладнює вам роботу сьогодні.
754
Закупівля газу у Нафтогаз Трейдинг за Меморандумом
На прикінці 2021 року закупівля газу одне із найважливіших питань закупівельників, адже різкий зріст ціни не дозволяє провести конкурентну процедуру закупівлі, учасники не в змозі розрахувати, якою буде ціна, навіть, найближчим часом і не хочуть подавати тендерні пропозиції. Питання закупівлі газу стало настільки гостро, що 30 вересня 2021 року між КМУ в особі Прем’єр-міністра України, Міністра розвитку громад та територій України та Міністра енергетики України, НАК «Нафтогаз України», Офісом Президента України, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Палатою місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад було укладено Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 р.р. (далі – Меморандум). Як закупити газ за Меморандумом? Які процедури закупівель можна використати? Про що має памятати замовник, закуповуючи газ у Нафтогаз Трейдинг? З'ясовуємо в експерта.
1714
Переговорна процедура закупівлі: підтвердні документи
З набуттям чинності змін до Закону України «Про публічні закупівлі», що відбулись 26.06.2021 року замовникам додано клопоту під час проведення переговорних процедур та при оприлюдненні повідомлення про намір укласти договір про закупівлю. Роз’яснюємо, які документи наразі необхідні замовникам, щоб обґрунтувати проведення переговорної процедури.
1715