Тести для уповноважених осіб із запитаннями від Мінекономіки

UA RU
Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Редакція Експертус Держзакупівлі згрупувала для вас тести для уповноваженої особи в зручний онлайн тренажер. Просто зараз ви можете потренуватися відповідати на запитання, затверджені Міністерством в онлайн режимі


За організацію та проведення процедури закупівлі та спрощеної закупівлі відповідають уповноважені особи (УО). Але мало просто обіймати посаду УО, потрібно ще підтвердити рівень володіння базовими знаннями у сфері публічних закупівель. Тобто скласти тестування уповноваженої особи.

Нагадаємо, що Порядок організації тестування уповноважених осіб, затверджений наказом Мінекономіки від 06.08.2021 № 376-21. А ось тестові питання для уповноважених осіб Мінекономіки затвердило наказом «Про затвердження переліку тестових питань для підтвердження уповноваженою особою рівня володіння необхідними (базовими) знаннями у сфері публічних закупівель з варіантами відповідей» від 01.11.2021 № 873-21.

Щоб ви підготувалися до тестування, редакція Експертус Держзакупівлі згрупувала усі запитання від Уповноваженого органу в пробне тестування уповноважених осіб. Просто зараз ви можете прокачати вміння відповідати на закупівельні запитання в режимі реального часу.

Тож перевірте свою швидкість та рівень підготовки, щоб скласти тест від Мінекономіки з першої спроби.

Пам'ятайте!

Тести для уповноважених осіб від Мінекономіки складаються з 50 запитань, обраних випадковим чином, із чотирма варіантами відповідей. Під час реального тестування ви матимете 60 хвилин, щоб відповісти

Щоб результат зарахували, необхідно правильно відповісти мінімум на 30 запитань.

Тож не гайте часу, випробуйте свої сили просто зараз.

Пройти пробне тестування уповноваженої особи

Тести для уповноважених осіб із запитаннями від Мінекономіки

Тести для уповноважених осіб із запитаннями від Мінекономіки

Тести для уповноважених осіб із запитаннями від Мінекономіки



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді