Калькулятор ПДВ 2023: зручний онлайн-сервіс для закупівельників

UA RU
Онлайн-сервіси значно полегшують для нас різну робочу рутину. Один із них — калькулятор ПДВ. Покажемо, як користуватися калькулятором ПДВ у системі «Експертус Держзакупівлі», щоб ефективно вирішувати свої щоденні завдання

Cервіси для закупівельника

В експертно-правовій системі «Експертус Держзакупівлі» є розділ «Сервіси». У ньому ви знайдете справжніх помічників, які створені, щоб полегшити вашу роботу, зробити її швидшою, якіснішою та зручнішою.

Експертус Держзакупівлі — гайд експертно-правовою системою для замовників

Більше про електронних помічників закупівельника

Саме на цій сторінці розташований сервіс Калькулятор ПДВ, який ви можете ефективно використовувати у свої роботі. Як — показуємо.
Калькулятор ПДВ 2023: зручний онлайн-сервіс для закупівельників

Калькулятор ПДВ

Калькулятор ПДВ — онлайн-сервіс, який допоможе швидко виокремити суму ПДВ із загальної вартості товару/послуги/роботи, а також визначити їх загальну вартість з ПДВ. Також можна використовувати для контролю під час заповнення податкових накладних.

Зверніть увагу! Через математичні заокруглення під час заповнення податкової накладної бухгалтери стикаються із проблемою, коли сума у податковій накладній не дорівнює сумі у первинному документі. Калькулятор повідомить про такі розбіжності.

Калькулятор ПДВ 2023

СКОРИСТАТИСЯ СЕРВІСОМ

Зберігайте собі посилання на сервіс Калькулятор ПДВ і за потреби використовуйте цей інструмент — це значно спростить вашу роботу. Вдалих вам закупівель!

image48
Вікторія Максимова головний редактор Вищої школи Закупівельника
Проведення закупівель — клопітка та відповідальна справа. Щоб розібратися в нюансах, потрібен час та досвід. Саме таким досвідом діляться експерти Вищої школи Закупівельника на уроках програми «Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану». Скористайтеся можливістю опанувати одну тему програми абсолютно безплатно — авторизуйтеся або зареєструйтеся

 



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді