День закупівельника 2024

Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Любі закупівельники! Сьогодні — ваш День! Дякуємо, що працюєте та продовжуєте забезпечувати потреби держави, попри всі виклики сьогодення. Привітальне відео далі...

22 лютого в Україні відзначають День закупівельника. Це свято поки що неофіційне, однак точно колись має таким стати.
Чому саме 22 лютого? Саме в цей день у 2000 році прийняли перший в України закупівельний закон. Вже понад 20 років закупівельне законодавство вдосконалюють, а ви підвищуєте свою професійну майстерність. 
Цей день — визнання важливості вашої ролі в розвитку країни. Ваша відданість і відповідальність забезпечують надійність та ефективність публічних закупівель, що визначає шлях до нашого спільного успіху. Ви — справжні герої, які працюють у тіні, але ваша робота виявляється в яскравих досягненнях для всього суспільства.

❣️ Ви — круті фахівці. Та складна робота не дає спокою ні вдень, ні вночі. Не дозволяйте їй переходити межу. 
Пропонуємо з нагоди свята зробити перерву в роботі й розрадити себе цікавим та жартівливим тестом.

Бажаємо вам працювати з легкістю, задоволенням і позитивним настроєм!

Тест «Який ви закупівельник»

Команда — наша сила

Експертус Держзакупівлі сьогодні супроводжує вас на нелегкому закупівельному шляху. Крок за кроком ми разом наближаємо нашу Перемогу!

Презентуємо команду експертів, яка створює ваші улюблені фахові видання для закупівельників у Цифровому видавництві Експертус.

 

З нагоди Дня закупівельника 2024 року нагадуємо про ваших вірних помічників у закупівлях — фахові видання закупівельників — і даруємо вам знижки на їх передплату!
Перевірте, яка знижка на вас чекає, та обирайте свій найкращий варіант, який щоденно сприятиме вашому професійному зростанню.
День закупівельника 2024
Експертно-правова система dz.expertus.com.ua ― це онлайн-ресурс, який поєднує повну нормативно-правову базу та готові рішення для закупівельників, юристів, керівників

🎁 Хочу знижку

День закупівельника 2024
edz.expertus.com.ua — щомісячний журнал для уповноважених осіб, фахівців у сфері закупівель та всіх інших працівників замовника, залучених до процесу закупівель

🎁 Хочу знижку

День закупівельника 2024

Вища школа Закупівельника — це ваше місце серед ТОП-закупівельників України!
Обирайте напрям навчання прямо зараз

🎁 Хочу знижку



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді