Пошук в УКТ ЗЕД: онлайн-сервіс

Навігатор підкаже, як самостійно класифікувати (кодувати) товар згідно з УКТ ЗЕД для заповнення податкової накладної, а також для декларування товарів під час їх митного оформлення тощо

Зберігаємо належно документи з питань публічних закупівель

Cервіси для закупівельника

В експертно-правовій системі «Експертус Держзакупівлі» є розділ «Сервіси». У ньому ви знайдете справжніх помічників, які створені, щоб полегшити вашу роботу, зробити її швидшою, якіснішою та зручнішою.

Навігатор УКТ ЗЕД

Більше про електронні помічники закупівельника

Саме на цій сторінці розташований сервіс Пошук в УКТ ЗЕД, який ви можете ефективно використовувати у свої роботі. Як — показуємо.
УКТ ЗЕД
Перейти до сервісу УКТ ЗЕД

УКТ ЗЕД: сервіс

Тож де знайти код УКТ ЗЕД? Якщо ви вирішили самостійно визначити код товару, то пропонуємо вам скористатися зручним навігатором по кодам в УКТ ЗЕД в експертно-правовій системі «Експертус Держзакупівлі»‎.

Навігатор УКТ ЗЕД підкаже, як самостійно класифікувати (кодувати) товар згідно з УКТ ЗЕД для заповнення податкової накладної, а також для декларування товарів під час їх митного оформлення тощо.

Зберігайте собі посилання на сервіс УКТ ЗЕД і за потреби використовуйте цей інструмент — це значно спростить вашу роботу. Вдалих вам закупівель!



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді