Уряд виділив на будівництво фортифікацій ще понад 8 млрд грн

Кабінет Міністрів України виділив з резервного фонду державного бюджету понад 8,121 млрд грн на будівництво фортифікаційних споруд.

Уряд виділив на будівництво фортифікацій ще понад 8 млрд грн

Вимоги до розрахунку договірної ціни у будівництві

«Продовжуємо працювати над посиленням обороноздатності України, укріпленням фронту та кордонів нашої держави. Роботи зі зміцнення наявних та будівництва нових фортифікаційних споруд, які ефективно стримуватимуть ворога та зберігатимуть життя наших захисників, ведуться цілодобово. Уряд готовий забезпечувати всі поточні потреби у фінансових ресурсах. Сьогодні ще понад 8 мільярдів гривень з резервного фонду державного бюджету ми спрямували залученим до будівництва фортифікацій обласним військовим адміністраціям», - зазначила Перший віце-прем'єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.

Цього разу кошти виділено восьми ОВА, залученим до спорудження фортифікацій багато ешелонованої оборони на ключових напрямках.

З початку 2024 року Кабінет Міністрів виділив на будівництво фортифікаційних споруд (включно з сьогоднішнім рішенням) близько 38 млрд гривень.

Джерело: офіційний сайт Мінекономіки

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у травні для закупівельника 2024

В огляді — консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у травні. Цього місяця зверніть увагу на умови закупівлі додаткових робіт, вимоги, якими перевіряти учасника після оновлень в Особливостях, та зміни, які внесли до порядку реєстрації зобов’язань в органах Казначейства
24

Класифікатор медичних виробів НК 024:2023

Інформацію про предмет закупівлі медвиробу в електронній системі зазначають за його кодом та назвою відповідно до національного класифікатора НК 024:2023 «Класифікатор медичних виробів». Тож скачайте класифікатор, щоб завжди мати його під рукою
5585

Пов’язані особи в публічних закупівлях 2024

Чи легко встановити, чи пов’язані особи під час тендеру? Не поспішайте відповідати на це запитання. Для початку ознайомтеся з ознаками та прикладами пов’язаних осіб. Вивчіть значущі судові рішеннями та алгоритми дій замовника, у разі встановлення пов’язаності під час проведення закупівлі.
5546

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді